Program

På Expo Hälsa & Träning kommer du att kunna delta i träningspass och lyssna på intressanta föreläsningar. Nedan ser du program för vad som händer i de olika lokalerna. Klicka på bokningsknappen vid respektive program för att boka din plats. Till uppträdanden och föreläsningar på stora scenen behövs ingen bokning.
Observera att programmet är prelimininärt och kommer att uppdateras löpande!

I'm a title. Click here to edit me

Övriga aktiviteter

Utmana gladiatorerna

Kom och brottas med gladiatorerna på lördagen, få autograf och ta kort! Försök även slå deras tider på klätterväggen från Campushallen/Naturguiden.
De bästa tiderna får utmana en Gladiator i finalen kl 15:00 på lördagen.

 

Prova att spela aktiva rörelse TV-spel från Webbhallen.

 

Boksignering med Kristin Kaspersen på söndag kl 14:30

 

Tävla och vinn en resa från Livstilsresan och tröjor från Peak Performance Filbytergallerian.


 

Mats Kardell

Från toppen till botten och vägen tillbaka. 
Mats Kardell var under 80-talet en av världens bästa bodybuilder. Han reste runt hela världen och tränade med kändisar som Arnold Schwarzenegger och Sylvester Stallone. Men priset för framgångarna blev högt. 

I sin föreläsning berättar Mats om sin uppväxt, vad som fick honom att komma in på Bodybuilding, satsningarna, drogerna och efter karriären, det fortsatta missbruket och sedan hans väg tillbaka i samhället.

 

Malin Ewerlöf Krepp

Löparclinic med Malin.

Det är med stort nöje vi kan avslöja att Malin Ewerlöf Krepp för andra året i rad kommer till mässan.

Oavsett om du behöver hjälp med att komma igång med träning eller vill förbättra din löpning så har Malin erfarenheten och kunskapen för att kunna hjälpa dig.

Malin har inte bara 20 år som elitlöpare på sin CV. Hon är även föreläsare, personlig tränare i löpning och löpteknik, och har även gett ut boken "Bli en bättre löpare".

 

Fredrik Wandus

 "Uthållighet - vilka faktorer avgör din uthållighet?"

Vad är syreupptagningsförmåga, mjölksyratröskel och löpekonomi? Hur förhåller de sig till varandra och hur träningsbart är det? 

Välkommen till en inspirerande och rolig föreläsning om uthållighet med en av Sveriges mest anlitade föreläsare inom ämnesområdet!
Fredrik Wandus jobbar som idrottschef i Flygvapnet med utbildningsansvaret i fysiologi för landets stridspiloter. Fredrik engageras ofta av elitklubbar och idrottsförbund för utbildningar och föreläsningar i ämnet. Kom och lyssna du också!
 

 

Maria Petri

Den mest värdefulla kunskapen är den om dig själv
 Välkommen att lyssna på ett föredrag som kan ge nycklar till att bli fri från stress.
 Maria Petri driver det egna företaget Marias Hälsostuga där hon vägleder andra människor till att må bra och hitta balansen i livet. Med inspiration från bland annat Ayurveda erbjuds coaching, kurser och föreläsningar, behandlingar, yoga och kostrådgivning.
 Ayurveda är världens äldsta hälsosystem, och läran bygger på att vi är olika och behöver olika saker för att må bra. Insikter och medvetenhet om dig själv är förutsättningen för att också kunna påverka din hälsa och utvecklingen av din framtid.
 Under en lång period i livet levde jag efter orimligt höga krav, ett ständigt presterande och hög stress. Jag lyssnade mycket på omgivningen och vad jag trodde förväntades av mig. Jag skapade också en tillvaro som innehöll alltför många aktiviteter och uppdrag med stort ansvar. Till slut rann bägaren över och utmattningen ledde till att jag tappade lust och meningsfullhet till livet.
Under föreläsningen delar Maria med sig av egna erfarenheter och hur hon sa upp sig från rollen som civilekonom och följde sitt hjärta att starta eget företag.

Thomas Nilsson

Världens viktigaste information.
En föreläsning om hur det klokaste, ärligaste Du kommunicerar med det medvetna Du och hur man är medskapare av sin egen verklighet.

 

Fyskliniken

Föreläsning om BEMER.
BEMER®-terapi är en behandlingsinsats för hela kroppen och dess naturliga reglerande mekanismer. BEMER® används oberoende av symtom som en kompletterande behandling vid olika processer för tillfrisknande. Dessutom bidrar BEMER® som friskvård, till en ökad prestationsförmåga på fritiden, i arbetet och i idrott.
Därför använder vi BEMER®-terapi i vår terapeutiska verksamhet.